Tastatura cu litere klingoniene!

Ieri am vazut pe site-ul Antenei 3 ceva genial.Tastatura cu litere klingoniene, care cica se vinde in Marea Britanie la pretul de 43, 99 lire sterline.Pana aici nimic ciudat, daca nu ne-am da seama ca aceste litere fac parte dintr-o limba extraterestra, dupa cum ni se spune aici.Ori unii dintre noi nu stim sa vorbim si sa scriem corect in limba materna si ni se pune la dispozitie o tastatura in limba klingonieana.Ba mai mult, baietii si-au creat un institut unde vorbesc aceasta limba:”Limba klingoniană este cea mai populară limbă extraterestră de pe Pământ. Atât Biblia, cât şi texte ale lui Shakespeare au fost traduce în klingoniană. Mai mult, vorbitorii de klingoniană au creat Institutul Lingvist Klingonian” ni se spune pe site-ul respectiv.kli2
*informatie&fotografie preluata de pe Antena3.ro.

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. Sti, daca te-ai interesa umpic ai putea afla ca klingonienii fac parte din serialul Star Trek, de care indubitabil ai auzit. Asa ca mai pune umpic tartacuta la munca.

  2. Indubitabil am auzit, dar tot indubitabil nu m-a interesat nicio secunda mizeria aia.Cer permisiunea ca de acum incolo sa-mi pun tartacuta la munca.Daca se poate?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: