Sfarsit de a 12-a (H)

Dupa ceremonie, drumul catre Ampoita, un fel de „after party”.Va uitati la noi ca la niste absolventi?
Multumesc omului care ne-a condus catre meleagurile Ampoitei, multumesc aceluiasi om pentru ca si-a pus la dispozitie masina dotata cu trapa, pentru necesitatiile ocupantilor ei, multumesc fotografei din masina din spate a carei soferita a fost o alta colega, multumesc colegei de trapa care s-a comportat admirabil pe ritmurile piesei „Lasa-ma papa la mare” a fostei celebre trupe de silicoane botuxate, Andree, ii multumesc colegei din dreapta fata care mi-a dat palpitatii pe toata distanta parcursa, iesind cu aproape tot corpul din masina si tinandu-se cu o singura mana de ea, ii multumesc si colegei din dreapta spate, pe care nu am auzit-o scotand niciun sunet pe tot drumul si nu in ultimul rand, le multumesc admirabililor sateni care s-au abtinut sa sune la 112 si care, unii dintre ei, facandu-ne chiar cu mana, pe sistemul „cu nebunii nu te pui, ci ii aprobi”. In principiu le multumesc tuturor pentru cei 4 ani petrecuti impreuna, cu mentiunea ca ultimul nu se uita.Astora le multumesc!
P.S. Astora le multumesc!
P.S.2 Ca sa nu o uit si pe dansa (duduia din dreapta imaginii de mai sus, respectiv fosta diriginta) si ca sa-l parafrazez si pe Fane Spoitoru’, „pentru cea mai diriginta rea” un kilogram juma’te de multumiri pentru efortul de a rezista unor incercari crancene de distrugere pe sistem psihologic (vorba lui Romeo Fantastik).
Daca tot am amintit de lumea lor, a astora cu dedicatii, vreau sa-i transmit un mesaj special: „aproape tot se iarta, nimic nu se uita”.
L.E. Avand in vedere faptul ca m-au tras unii de urechi, tin sa o mentionez, desi nu se vede in fotografia cu masina, pe colega mea de ore de romana-italiana, care saracuta (la figurat vorbind), nu s-a prea inghesuit sa iasa pe geamul masinii, abtinandu-se sa ne sustina din interiorul ei. Iti multumesc si tie Teo pentru ca mi-ai fost colega 2 ani (cred). Limba RULES! Stie tu de ce!

4 răspunsuri

  1. Ce frumos! Super clasa..parca ma loveste nostalgia (in liceu am avut doar 2 colegi – baieti, care au fost foarte „rasfatati” de cele 25 de fete din clasa)…Ultimul an de liceu a fost intr-adevar „special”.

  2. Mersi. Nici noi nu am fost niciodata mai multi de 4 (adica a venit unu’, a plecat altu si tot asa, la un moment dat ramasesem doar 3).

  3. Si nu te-ai bucurat? Inca putin…si-ai scapat! (dupa care o iei de la capat). Pentru mine scoala a fost frumoasa..mai ales daca nu cazi in extreme si imbini „utilul cu placutul” 😉
    Multa bafta in continuare in tot ceea ce vrei sa realizezi! 😀

  4. Nu stiu, imi pare rau asa… mersi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: