Alba Blog Meet 3

Se face ca s-a intamplat ieri, pe la 7 seara. Se face ca a fost si s-a dus al 3-lea eveniment de acest gen la noi, din mica urbe, Alba Iulia. La prima intalnire din cele 3 de pana acum mi s-a spus ca am fost absent nemotivat, ceea ce a fost foarte urat din partea mea, recunosc, nu se face! Oare de ce am fost absent? Poate ca pentru ca nu suport televiziunea, care din cate am inteles a fost prezenta sa traga pe banda evenimentul… Posibil! Am zis ca nu se poate sa mai absentez asa si am recuperat pe parcurs participand la al 2-lea si al 3-lea blogmeet.

Am observat ca de la al 2-lea eveniment s-au mai inmultit cei care au un blog, astfel incat la evenimentul de ieri a fost mult mai multa lume ca in precedentele dati, ceea ce m-a surprins, placut bineinteles. Plus de asta nu am fost in formatie completa, unii fiind raciti, altii plecati din localitate iar altii pe la munci (din cate am inteles eu).
Locatia de desfasurare: LA PAS. O locatie in care am mai fost o singura data inainte de aceasta intalnire, in care s-au facut ceva modificari de atunci si care si-a schimbat propietarul intre timp.

Intr-un cuvant si ca un rezumat a fost un blogmeet misto (ca sa citam si clasicii in viata). Vor urma si altele sa speram…
P.S. Cu ocazia asta sper sa pot porni si eu motoarele si sa ma apuc sa mai bag ceva material pe frumosul blog astfel incat cei care mai ajung pe aici sa nu se umple de panza de paianjen.

Anunțuri

Un răspuns

  1. […] vă spune că felicitările, masa şi dansul articole pe această temă mai găsiţi şi la Cipri, Popescu; Bianca, Tifa, Maka, Beca, Ela, Motora, Liviu… dacă mai sunteţi, strigaţi […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: