Eu cand vreau sa fluier, fluier

Nu sunt un mare fan al filmelor romanesti din simplul motiv ca majoritatea sunt statice, nu au pic de actiune, pic de influenta americana, n-au nimic, sunt doar romanesti si asta le face pur si simplu, pe majoritatea, proaste. De exemplu acu’ o luna am gasit filmul „Politist, adjectiv” pe care l-am luat si m-am uitat la el sa vad pentru ce a fost premiat. Un film mai slab si mai plictisitor cu greu imi aduc aminte sa fi vazut. Cei care au vazut filmul pot recunoasca ca o mare parte din el nu se intampla nimic, e doar un filaj. Stiti ce fac politistii la filaj in majoritatea timpului pentrecut in observarea unuia sau a altuia? Se plictisesc! Asa am patit si eu la filmul premiat de Cannes lu’ peste.

In schimb, zilele trecute imi zice cineva de un site fantoma, unde am putut gasi filmul. L-am luat, l-am vizionat si ghici ce? Tare frate! E cel mai bun film vazut de mine sa zicem in ultimele 3-4 luni. Am inteles ca a luat vreo 2 premii la Berlin… pai doar 2 la asa film? Daca lua 10 erau putine la ce film a reusit sa faca Florin Serban. Va las cu trailerul ca sa va faceti si voi o impresie si daca nu l-ati vazut pana acum sa stiti ca ati pierdut o capodopera a cinematografiei romanesti:
P.S. „Filantropica” se bate cu „Eu cand vreau sa fluier, fluier” pentru a fi primul in preferintele cinematografice romanesti ale subsemnatului. Un alt film romanesc foarte bun si de vazut.

Anunțuri

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: