STP

Am vazut in una dintre multele zile in care fac traseul acasa-scoala ceva ce mi-a placut maxim. Am vazut un autobuz al stp-ului (serviciu’ transport public din Alba Iulia) imbracat intr-o haina de sarbatoare, idee care mi s-a parut foarte tare. Arata cam asa:
Mos Craciunul, bradul si mesajul „Sarbatori Fericite!” beculesc frate! Asa ceva nu prea am vazut… si nici nu-mi prea dau seama cum au reusit sa faca lucrul asta. Oricum, un „bravo” omului din cadrul institutiei care a avut ideea asta. E geniala.
P.S. Citeam zilele trecute o alta dovada de civilizatie hi-tec care s-a pogorat pe capul oamenilor din stp. Cica poti sa-ti cumperi bilet dand mesaj la nu stiu ce numar de pe telefonul mobil. La fel de tare! Inca un bravo si la al 3-lea (daca va aparea) se va striga „linie” si veti lua potul baieti.
Sursa foto

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. Popescule, tu cu Maka sunteţi directori de imagine la STP? au băgat oamenii bani grei ca să-i promovaţi! 🙂

  2. Culmea e ca nu ne-au dat niciun ban. Probabil ne-a placut noua foarte mult (mai ales lui Maka, ca el circula mai des cu stp-ul) cum si ce-au gandit cei care conduc institutia respectiva pentru ca probabil eram obisnuiti cu un fel de rigiditate in gandire in orice domeniu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: